Menu

De Helene Fischer Tribute Show

Datum 21.09.2019
Anfang 21:00 uur
Anfang: 20:00 uur

Tribute aan Helene Fischer

Helene Fischer is in de Duitssprekende landen dé stralende ster aan het schlagerpopfirmament. Duizenden fans vullen de grote muziekarena's en stadions wanneer deze uitmuntende musicalactrice er komt optreden. Haar songs zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. In Nederland kwam zij nog niet vaak, maar dankzij HELENE - Die HELENE FISCHER TRIBUTE-SHOW kun je ook bij ons een showavond meebeleven die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is. 

"Een show die zelfs Helene Fischer van haar sokken blaast", verwoordde de Duitse zender SWR het.

Daarvoor zorgt *Laura Heinz*, een professionele musicalzangeres die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de échte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz al meermaals met deze show schitterende in Duitsland. Haar podiumperformance is een doorslag van deze die de échte schlagerster op de bühne brengt. Niet te verwonderen als je weet dat Heinz zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.
 
Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte "Helene Fischer-sound" zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en blazersectie, is professioneel geschoold. Twee backgroundzangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte HELENE-belevenis.
 
Kortom, HELENE is een op en top professioneel geheel en een gelegenheid om te ontdekken waarom de Helene Fischer-sound zulke hoge toppen scheert. Laat je gaan en droom of dans live weg op de klanken van Fischers grootste hits met "HELENE - Die HELENE FISCHER TRIBUTE-SHOW".

Organisator van dit concert is;
CUE4 Events
+31 43 410001
info@cue4events.nl

< Zurück

Kaarten voor deze show kosten € 19,49 inclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.cue4events.nl