Menu

Oktoberfest

Datum 10.10.2020
Anfang 20:00 uur
Anfang: 20:00 uur

In de tijd dat bijna niets meer kan of mag en alle Oktoberfeesten in Limburg een voor een worden afgelast, maken wij het onmogelijke toch mogelijk.
Volledig corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM, organiseren wij het oktoberfest van 2020 in de Rodahal te Kerkrade. 

Currywurst, pommes, reiberkuchen, lederhosn, dirndl’s, bierpullen, DJ Kevin S en Wir Sind Spitze!, dat zijn de ingredienten voor hét oktoberfest van 2020 in corona tijd.

De Rodahal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echte “hossa-festhalle”, met traditionele bierbanken en biertafels en aangepaste dranken en etenswaren . Elke tafel biedt plaats aan 4 personen, vandaar dat kaarten verkocht zullen worden per twee stuks of een meervoud hiervan. In totaal biedt de hal in deze tijd plaats aan slechts iets meer dan 300 gasten. Zorg er dus snel voor dat jij zeker bent van je ticket!

 

< Zurück
> Tickets

Kaarten kosten € 15,00 excl. Servicekosten. 

U dient uw ticket voor deze gelegenheid uit te printen en antwoorden te geven op de, inmiddels bekende, corona vragen. U levert het ticket in bij binnenkomst. Zo voorkomen we wachttijden bij binnenkomst.

> Tickets