Stahlzeit SCHUTT+ASCHE tour 2019/2020 | Rodahal Skip to main content

Stahlzeit SCHUTT+ASCHE tour 2019/2020

zat02apr(apr 2)20:30zon03(apr 3)00:00Stahlzeit SCHUTT+ASCHE tour 2019/2020

Tijd

2 (Zaterdag) 20:30 - 3 (Zondag) 00:00

Tickets bestellen

Buy tickets

Details evenement

RAMMSTEIN heeft met zijn brachiale geluid, rauwe houding en vuurshows een uniek genre gecreëerd. De shows zijn explosieve producties en fulminante totaalbelevingen. RAMMSTEIN heeft met zijn huidige stadion shows alle records verbroken. De band is populairder dan ooit.
Nu kun je jezelf natuurlijk de vraag stellen of zo’n concept buiten de stadions kan worden geïmplementeerd, zonder dat het een slechte kopie wordt van het origineel. Het antwoord op deze vraag is: STAHLZEIT kan dit.

STAHLZEIT brengt met een gigantische nieuwe show een eerbetoon en maakt  een grote buiging voor het originele kunstwerk RAMMSTEIN. STAHLZEIT wordt terecht beschouwd als de nummer 1 onder de tribute bands. Met enorm veel inspanningen geeft de band al bij a 15 jaar shows van superieure kwaliteit. Een team van ongeveer 30 personen reist met 2 grote campers en verschillende vrachtwagens door heel Europa.

STAHLZEIT leeft en ademt op de hartslag van het brachiale muziekgenre. Door hun aderen stroomt de onverzadigbare drang om op het podium nieuwe dimensies te tonen die flirten met de grenzen van het denkbare.

De vuurshow is zo spectaculair geïmplementeerd dat de hitte hiervan tot op de verste plaatsen voelbaar is. De combinatie van zweet, vuur en deze unieke energie gaat tijdens deze twee en een half uur durende show bij de bezoekers door merg en been. Nergens anders kunt u het gevoel van deze RAMMSTEIN ervaring van zo dichtbij ervaren.

Vanaf herfst 2019 gaat STAHLZEIT op tournee met hun nieuwe show “SCHUTT+ASCHE”. Een nieuwe show met een geheel nieuwe setlist en veel vooruitgang.
Vele bekende concertzalen, zoals de Jahrhunderthalle in Frankfurt, Filharmonie in Stuttgart, Circus Krone in München, Sparkassen Arena in Kiel, de Columbiahalle in Berlin, etc. staan elk jaar op het tourschema van de band. STAHLZEIT is een fenomeen en voor de fans zijn de concerten een jaarlijks terugkerend iets geworden.

Als u dit spektakel niet wilt missen, bestel dan tijdig uw kaarten.

Tickets voor dit concert kosten € 28,50 inclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.plt.nl

Verplaatsing – De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 28 maart 2020 (daarna verplaatst naar 13 november 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers hebben een e-mail van PLT ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

https://www.plt.nl/programma/stahlzeit/02-04-2022-20-30