Menu

Andre Hazes live met band

Datum Vrij 07.06.2019
Aanvang 21:00 uur
Deur open: 20:00 uur

André Hazes jr. geeft, samen met zijn eigen 9-koppige live band, op vrijdag 7 juni 2019 een optreden in de Kerkraadse Rodahal. De zanger deed in 2018 wel al festival Top on Pop in Valkenburg aan, maar het is voor het eerst dat de zanger een solo optreden met band geeft in Limburg.

Toen André 13 jaar oud was scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit met het nummer 'Bedankt mijn vriend”.

In 2014 deed André mee met het programma De Beste Zangers. Hij zong het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' dit nummer sloeg in als een bom en werd een nummer 1-hit. In één klap zagen mensen hem staan en begon zijn succesvolle carrière.

Na zijn doorbraak bij De Beste Zangers heeft hij tot 2018 drie albums uitgebracht, het album Leef kwam uit in 2016 en het album Wijzer in 2017. Zijn meest recente album Anders kwam dit jaar uit en afgelopen weekend nog verkocht de zanger maar liefst 3 keer Ahoy Rotterdam uit met zijn concerten.

Naast André Hazes zal de avond opgeluisterd worden door de band Blizzert en Jaman in het voorprogramma. 

< Terug naar agendaoverzicht

Dit concert is helaas volledig uitverkocht!

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.