Menu

Andre Hazes live met band

Datum Vrij 11.09.2020
Aanvang 20:30 uur
Deur open: 20:00 uur

Optreden André Hazes met band verplaats naar vrijdag 11 september 2020

 

Het optreden dat André Hazes aanstaande zaterdag zou geven in de Rodahal te Kerkrade wordt verplaats naar vrijdag 11 september 2020.

Alle reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er worden geen nieuwe tickets voor in de plaats gestuurd. Dit geldt voor zowel de VIP tickets als voor de reguliere tickets.

Net zoals iedereen hopen we natuurlijk dat alle zorgen omtrent het coronavirus op 11 september al heel lang achter de rug zijn. We zullen er dan samen met Blizzert, DJ Marvin en Q Music het foute uur een extra groot feest van gaan maken.

Voor mensen die nog geen kaart hadden is de ticketshop vanaf hedenochtend weer geopend.

Gezien de huidige omstandigheden met betrekking tot evenementen en het coronavirus, kunnen we op dit moment nog niet zeggen of het mogelijk gaat zijn om geld te retourneren voor mensen die er op 11 september 2020 niet bij kunnen zijn. Op onze website vindt u een formulier voor het verzoek tot annuleren. Dit formulier kunt u invullen tot 24 maart aanstaande. Wij zullen op dit verzoek reageren zodra er meer bekend is.

Naast André Hazes zal de avond opgeluisterd worden door de band Blizzert in het voorprogramma. 

Programma;
20.30 uur Blizzert 
22.00 uur DJ Marvin
22.30 uur André Hazes live met band
00.00 uur DJ Marvin

 

< Terug naar agendaoverzicht

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cue4events.nl

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.