Menu

Andre Hazes live met band

Datum Vrij 15.04.2022
Aanvang 20:30 uur
Deur open: 20:00 uur

Optreden André Hazes met band verplaatst naar vrijdag 15 April 2022

Het is alweer een aantal maanden geleden dat we het optreden van Andre Hazes in de Rodahal te Kerkrade hebben moeten verplaatsen. Op het moment dat we deze beslissing destijds gemaakt hebben, gingen we er met z’n allen van uit dat het Coronavirus en alle daarbij behorende maatregelen inmiddels dan wel ver achter ons zouden liggen. Niks is echter minder waar.

Omdat wij geen enkel risico willen lopen als het om onze bezoekers en medewerkers gaat, hebben wij, in goed overleg met het management van Andre Hazes, besloten om het optreden nogmaals te verplaatsen. We hebben gekozen voor een datum in 2022 omdat we er dit keer “zeker” van willen zijn dat we niet in een situatie terecht willen komen waardoor we in de toekomst nogmaals moeten gaan verplaatsen.

Alle reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor 15 april 2022. Het programma en alle tijdstippen blijven ongewijzigd. U hoeft verder geen actie te ondernemen.

Indien u een voucher of geld retour wenst, volgens de overheid opgestelde bewaarjeticket regeling stuur ons dan een restitutie aanvraag via mail: info@cue4.nl
Restitutie aanvragen is mogelijk t/m maandag 14 juni 2021

 

< Terug naar agendaoverzicht
> Tickets bestellen

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cue4events.nl

LET OP: Rolstoelplaatsen zijn alleen vooraf te reserveren via de mail: info@cue4.nl. 

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.

 

> Tickets bestellen