Menu

De Medammecour Draait Door

Datum Din 19.10.2021
Aanvang 20:00 uur
Deur open: 19:00 uur

Avondvullend muzikaal én Coronaproof carnavalsspektakel in de Rodahal te Kerkrade. Zitplaatsen in de zaal aan tafeltje met gelegenheid tot het nuttigen van een drankje en beperkt aantal tribuneplaatsen zonder versnapering. 

De volgende artiesten uit de hele provincie doen mee:
Mystery Guest, Resi Coumans, Marc Hermans, Joost Meijs, Fer Kousen, Ton Wolter, Katja Henz, Marjolein Heijtjes, Eric Jaspers, Joss Mennen,, Marc en Wilhelmien, Thei Kicken, Irma van Hoof, Trio Ongeplök, Floor Hover, Swing a Dilla, Kartoesj, Miss Patty Pam Pam, Erwin Breedpoels, Nigel Otermans, de Medammecourband olv Mo Jones en het Medammecour showballet. 

Regie Rudi Videc

< Terug naar agendaoverzicht

Planning ticketverkoop:
Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten voor dit unieke vasteloavendsevenement. (Coranoproof) Word daarom snel “vriend”, help de Medammecour door het theaterseizoen en krijg voorrang bij het verwerven van een ticket.


De vrije verkoop 
Kaarten voor het live Medammecour in Concert muziekspektakel zijn te verkrijgen via www.medammecour.nl of via e.phermans@home.nl 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.