Menu

De Medammecour Draait Door

Datum Woe 13.01.2021
Aanvang 20:00 uur
Deur open: 19:00 uur

Avondvullend muzikaal én Coronaproof carnavalsspektakel in de Rodahal te Kerkrade. Zitplaatsen in de zaal aan tafeltje met gelegenheid tot het nuttigen van een drankje en beperkt aantal tribuneplaatsen zonder versnapering. 

De volgende artiesten uit de hele provincie doen mee:
Mystery Guest, Resi Coumans, Marc Hermans, Joost Meijs, Fer Kousen, Ton Wolter, Katja Henz, Marjolein Heijtjes, Eric Jaspers, Joss Mennen,, Marc en Wilhelmien, Thei Kicken, Irma van Hoof, Trio Ongeplök, Floor Hover, Swing a Dilla, Kartoesj, Miss Patty Pam Pam, Erwin Breedpoels, Nigel Otermans, de Medammecourband olv Mo Jones en het Medammecour showballet. 

Regie Rudi Videc

Data:
Dinsdag 12 januari 2021- Try-out
Woensdag 13 januari 2021
Donderdag 14 januari 2021
Vrijdag 15 januari 2021
Zaterdag 16 januari 2021

< Terug naar agendaoverzicht

Planning ticketverkoop:
Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten voor dit unieke vasteloavendsevenement. (Coranoproof) Word daarom snel “vriend”, help de Medammecour door het theaterseizoen en krijg voorrang bij het verwerven van een ticket.

Maand september:
Crowdfunding aktie: iedereen kan deze maand vriend worden van de Medammecour en maakt tevens kans op mooie tegenprestaties! www.voordekunst.nl
Belangrijkste vriendenvoordeel: Vrienden van de Medammecour krijgen voorrang bij de verkoop van de tickets voor de Medammecour Draait Door-shows!
Elke vriend krijgt eind september van ons bericht met de vraag welke dag hij graag wil komen. Benadering gebeurd in volgorde van donatie, wees er dus snel bij. Op is op.


De vrije verkoop 
Mochten er nog kaarten over zijn dan gaan deze op 1 oktober in de vrije verkoop via de site van de Medammecour : www.medammecour.nl

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.