Menu

Doe Maar "Er verandert NIX"

Datum Zat 17.11.2018
Aanvang 20:30 uur
Deur open: Zaal open: 19:00 uur

DOE MAAR NAAR KERKRADE

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op een uitgebreide clubtour. De tournee brengt de band op zaterdag 17 november 2018 naar de Rodahal in Kerkrade. 

De tournee start op 3 oktober in Hedon Zwolle en doet vervolgens Haarlem, Brussel, Nijmegen, Tilburg, Groningen, Utrecht, Antwerpen, Eindhoven, Kerkrade, Den Haag en Enschede aan. De tour wordt op 30 november afgesloten in Carré in Amsterdam. 

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen.”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Produktie BURO PINKPOP

 

< Terug naar agendaoverzicht

Entreeprijs € 49,00 excl. servicekosten, uitsluitend staanplaatsen
start kaartverkoop vrijdag 2 maart 2018 via 
Ticketmaster: www.ticketmaster.nl, 0900-300 12 50 (60 cpm) en de Primera winkels;
Kerkrade: Buck Office
Heerlen: Satisfaction
Sittard: Music Machine
Geleen: Buro Pinkpop

 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.