Menu

Doe Maar "Lijf aan Lijf"

Datum Zat 14.11.2020
Aanvang 20:30 uur
Deur open: 19:00 uur

Doe Maar keert volgend najaar terug naar de Nederlandse clubs. Onder de titel ‘Lijf aan Lijf’ start de tournee op  23 september in Haarlem en komt de band op zaterdag 14 november 2020 naar de Rodahal in Kerkrade. Kaartverkoop start vrijdag 22 november www.ticketmaster.nl
Naast de shows in Haarlem en Kerkrade brengt de tournee Doe Maar ook naar Nijmegen, Zwolle, Brussel, Utrecht, Groningen, Enschede, Den Haag, Tilburg, Antwerpen en Eindhoven. De tour wordt op 17 november afgesloten in Paradiso in Amsterdam. 

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ’Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen.”, aldus Henny Vrienten.  Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa.

Bij dit concert zijn uitsluitend staanplaatsen!

Produktie BURO PINKPOP

 

< Terug naar agendaoverzicht
> Tickets bestellen

Kaarten voor dit concert kosten € 59.00 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en 0900-300 12 50

Bij dit concert zijn uitsluitend staanplaatsen!

> Tickets bestellen

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.