Menu

Golden Earring

Datum Zat 20.10.2018
Aanvang 20:00 uur
Deur open: 19:00 uur

Buro Pinkpop zet ook dit jaar de traditie voort door weer een concert van de GOLDEN EARRING in Limburg te presenteren. Na het uitverkochte concert vorig jaar komt de band op zaterdag 20 oktober terug in de Rodahal van Kerkrade.

De levende rocklegende GOLDEN EARRING kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen geen sprake.
 
Produktie Buro Pinkpop
< Terug naar agendaoverzicht

Entree in de voorverkoop € 35,00 (excl. servicekosten)
Avondkassa (indien voorradig) € 40,00

Voorverkoop via Ticketmaster: www.ticketmaster.nl, 0900-300 12 50 (60 cpm) en de Primera winkels.
Kerkrade: Buck Office
Heerlen: Satisfaction
Sittard: Music Machine
Geleen: Buro Pinkpop

Kaartverkoop in Duitsland via www.bonnticket.de

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.