Menu

MEES "in a BOX"

Datum Zat 04.07.2020
Aanvang 18:30 uur
Deur open: 18:30 uur

Het heeft even geduurd maar we are back! Beleef de 5e editie van onze disappearing dining club. We gaan niets verklappen maar het wordt weer super! Beleef een spraakmakende avond helemaal corona-proof.

De setting zal exclusief zijn met 32 mensen per avond dus ben er snel bij. Mocht je geen kaartje meer kunnen bemachtigen, houd onze socials dan goed in de gaten, het kan zijn dat we meer avonden toevoegen.

Je kunt alleen reserveren in even aantallen op een van de volgende data:
Donderdag 02 juli - vrijdag 03 juli - zaterdag 04 juli - zondag 05 juli
Vrijdag 10 juli - zaterdag 11 juli - zondag 12 juli
Vrijdag 17 juli - zaterdag 18 juli - zondag 19 juli

Op donderdag t/m zaterdag is MEES in a BOX van 18.30 tot 23.30 uur.
Op zondag starten we om 17.00 en eindigt de avond om 22.00 uur.
Zorg dat je exact op de starttijd aanwezig bent!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop www.meesddc.nl

Wil je als bedrijf je eigen MEES avond, dat kan ook! Een avond 'in a BOX' in eigen stijl voor medewerkers of klanten. Even een mailtje sturen naar info@vanmelick.nl en wij nemen contact met je op.

< Terug naar agendaoverzicht
> Tickets bestellen

MEES DDC is een unieke all-inn beleving met eten, drinken en entertainment voor € 135,- per persoon. De 5e editie MEES in a Box wordt weer een beleving vol entertainment met lekker eten en drinken. Uiteraard in deze tijd corona proof.

Let op, je bestelt per 2 personen een ticket. Er is exclusief plek voor 32 gasten per avond.

We willen MEES spannend houden, ook voor iedereen die nog niet weet wat er komen gaat. Wij bewaren tijdens MEES in a BOX je telefoon op een warme, droge en prettige plek. Na afloop worden jullie weer herenigd. 

Mocht je toch bereikbaar willen of moeten zijn, geef dan dit nummer +31 6 38 07 95 74 door en wij zorgen dat de boodschap bij jou terecht komt.

> Tickets bestellen

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.