Menu

Metallica in Symphony

Datum Zat 11.01.2020
Aanvang 20:15 uur
Deur open: 19:00 uur

Rockband Scream Inc is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica frontman James Hetfield kregen. Hun live video’s zijn goed voor meer dan honderdduizenden views op Youtube en Metallica fans over de hele wereld roemen de sound van deze tributeband. In hun thuisland Oekraïne zijn de concerten dan ook al sinds de oprichting in 2008 in een mum van tijd uitverkocht. 

Tijdens deze nieuwe Europese tour staat Scream Inc. niet alleen op het podium: in navolging van het legendarische negende album ‘S&M’ van de heavymetalband Metallica, beklimmen ze de Nederlandse concertpodia samen met een volledig symfonisch orkest. Het is twintig jaar geleden dat het album ‘S&M’ door Metallica live werd opgenomen samen met het San Francisco Symphony Orchestra. Het succes was overweldigend. Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige band ter wereld die de setlist van ‘S&M’ met een orkest speelt.

Zodra de vloer onder je voeten begint te rommelen weet je dat er iets bijzonder te gebeuren staat: de virtuoze muziek van Metallica en de chemie tussen band en orkest zijn onvergetelijk voor iedere liefhebber van rockmuziek.

www.metallicainsymphony.nl

< Terug naar agendaoverzicht

Voor dit concert zijn enkel zitplaatsen verkrijgbaar;

Entreeprijs:
Rang 1 € 46,- Inclusief servicekosten
Rang 2 € 41,- Inclusief servicekosten 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl