Menu

Qmusic The Party FOUT XXL

Datum Zat 11.12.2021
Aanvang 19:00 uur
Deur open: 19:00 uur

Wie heeft er zin in een 𝗙𝗢𝗨𝗧 feestje?  Wij wel!   

𝗙𝗢𝗨𝗧 𝗜𝗡 𝗗𝗘𝗖𝗘𝗠𝗕𝗘𝗥!

Hoewel de maatregelen het FOUTE feest in maart nog niet toe zullen laten, hebben we wel vertrouwen in de toekomst! Zet in je agenda: 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟭 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟭  We hopen écht dat dit de allerlaatste keer is dat we deze show hoeven te verzetten want wij hebben wel zin in een FOUT feestje!

𝗝𝗜𝗝 𝗕𝗘𝗡𝗧 𝗘𝗥 𝗧𝗢𝗖𝗛 𝗢𝗢𝗞 𝗚𝗘𝗪𝗢𝗢𝗡 𝗕𝗜𝗝?
Alle tickets voor de editie op zaterdag 06 maart 2021 in Kerkrade worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht je écht niet kunnen op zaterdag 11 december 2021, dan gaan we samen op zoek naar een andere oplossing. Maar let op! De show is 𝗕𝗜𝗝𝗡𝗔 𝗨𝗜𝗧𝗩𝗘𝗥𝗞𝗢𝗖𝗛𝗧, dus ben zuinig op je ticket! Kan je écht niet? Mail dan vóór 1 maart naar info@foutevents.nl
We kunnen niet wachten om jullie weer te zien genieten op de foutste hits in jullie foute outfits   Tot 11 december 2021!  

 

< Terug naar agendaoverzicht
> Tickets bestellen

Kaarten voor dit event kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.qmusicthepartyfout.nl

Kaarten gekocht voor de geplande editie van 06 maart 2021 worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum!

> Tickets bestellen

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.