Menu

Rowwen Heze

Datum Zat 30.10.2021
Aanvang 20:00 uur
Deur open: 19:00 uur

 

Rowwen Hèze-Onderaan beginnen tour

Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.

Wacht niet te lang met het kopen van jouw toegangsticket, want voordat je het weet zijn ze uitverkocht.

Toegang tot een van onze evenementen is helaas alleen mogelijk met een vaccinatie bewijs, een herstelbewijs of een negatieve test uitslag via www.testenvoortoegang.nl. U dient een van deze opties te kunnen aantonen middels uw corona check app.

Support act: Promilaasj & DJ

< Terug naar agendaoverzicht

Beslis je snel? Dan kun je een earlybird ticket scoren voor slechts € 24,50 (ex servicekosten). Wacht je iets langer? Dan kun je er nog steeds bij zijn, maar kost een ticket € 27,50 (ex servicekosten).

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗲 𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗿𝗴 𝗲𝗿𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁! 

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.wintercarrousel.nl

 

Voor vragen en info stuur een mail naar info@wintercarrousel.nl

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.