Menu

Tino Martin & Band Meets Limburg

Datum Vrij 08.10.2021
Aanvang 20:00 uur
Deur open: 20:00 uur

Tino Martin & Band
Meets Limburg

Een avond vol passie, feest en muziek. Samen met zijn band én met jullie, zijn dierbare fans uit het zuiden, wordt 08 oktober een onvergetelijke show in Kerkrade die je niet mag missen!

Met optredens van;

  • Beppie Kraft
  • Erwin Live
  • Marleen Rutten
  • Henk & Ton
< Terug naar agendaoverzicht

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.tinomeets.nl

Super handig! Alle tickets voor de editie van vrijdag 9 april 2021 in Kerkrade worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht je écht niet kunnen op vrijdag 8 oktober 2021, dan gaan we samen op zoek naar een andere oplossing. Maar let op! De show is 𝗕𝗜𝗝𝗡𝗔 𝗨𝗜𝗧𝗩𝗘𝗥𝗞𝗢𝗖𝗛𝗧, dus ben zuinig op je ticket! Mocht je toch graag met ons op zoek gaan naar een andere oplossing, dan kan dat. Mail dan vóór 22 februari 2021 naar info@tinomeets.nl.
We kijken nog steeds enorm uit naar dit persoonlijke concert en hopen jullie dan ook allemaal met een hartelijke glimlach te mogen ontvangen op 8 oktober 2021 in de Rodahal, in Kerkrade! ❤️

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.