Menu

Culinair

Zinnenprikkelend, bourgondisch tafelen

Van Melick heeft een naam hoog te houden op het gebied van catering. De liefde voor lekker eten is de basis van de bloei van de ondernemingen van Jorrit van Melick. De afgelopen jaren heeft hij culinair genieten tot zijn credo verheven. Ongeacht of boerenkool of kaviaar wordt geserveerd: bourgondisch tafelen moet de fantasie prikkelen en complimenten uitlokken.

Creatieve chefkoks en hun teams dragen tot in finesse zorg voor ‘catering op maat’, en in werkelijk alle denkbare vormen. Bourgondische buffetten, exquise diners, volledig verzorgde lunches. Van Melick maakt alleen gebruik van de allerbeste ingrediënten om tot zinnenprikkelende ervaringen te komen. Dat wij daarbij gebruikmaken van speciale adresjes in binnen- en buitenland, is een belangrijk deel van ons succes!

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.