Menu

Zalen

Voor elke beleving een ruimte

Download de plattegrond van de Rodahal

 

Capaciteit Rodahal

Provinciezaal

Capaciteit: tot 3.000 bezoekers
Het kloppende hart van de Rodahal is en blijft de grote centrale ruimte. Hier spelen zich de grote plaatselijke en euregionale evenementen af. De gebruiksmogelijkheden zijn niet in enkele zinnen samen te vatten. Wie er al eens een evenement heeft bezocht, kan erover meepraten. Pluspunten van de Rodahal zijn de goede toegankelijkheid – ook voor rolstoelgebruikers – de uitstekende ligging en bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

APG Vleugel

Capaciteit: tot 400 bezoekers
De APG Vleugel is naast de grote hal wellicht de bekendste ruimte voor de regelmatige bezoeker van de Rodahal. Het historische buffet van de Brand Bierbrouwerij oogt niet alleen fraai, maar functioneert nog steeds als in de beste dagen. In de APG Vleugel worden kleine congressen, voorstellingen, concerten en feesten voor gezelschappen tot 400 personen gehouden.

Oost- en Westfoyer

Capaciteit: tot 350 bezoekers
De Rodahal in Kerkrade kent een opmerkelijke architectuur: de plattegrond is in feite gespiegeld. Op deze wijze ontstaan in het westen en oosten twee foyers, elk als een kopie van de ander. De foyers bevinden zich op de eerste etage en bieden plaats aan zo’n 350 personen per ruimte. De Oostfoyer heeft door zijn aangrenzende VIP-terras met uitzicht op de Rodahal een bijzonder karakter.

Rabobank Foyer

Capaciteit: tot 700 bezoekers
De Rabobank Foyer bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte was voor de verbouwing in gebruik als centrale entree. Met de komst van de nieuwe entree aan de zuidzijde van de Rodahal ontstond hier een multifunctionele ruimte, voorzien van alle gemakken met een capaciteit tot 700 gasten.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.