Queen must Go on | Rodahal Skip to main content

Queen must Go on

zat16apr(apr 16)20:00zon17(apr 17)00:00Queen must Go on

Queen Rodahal

Tijd

16 (Zaterdag) 20:00 - 17 (Zondag) 00:00

Tickets bestellen

Tickets ankaufen

Details evenement

Deuren open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur
End: 00:00 uur
Deuren dicht : 01:00 uur

Queen must go on, winnaar van het SBS6 programma The Tribute, battle of the bands, geeft op zaterdag 16 april aanstaande een optreden in de Rodahal Kerkrade. Het concert is bijzonder te noemen omdat het nog plaats vindt voordat de band gaat optreden in de Amsterdamse Ziggo dome. Dit optreden in Amsterdam is de prijs die ze gewonnen hebben door het SBS6 programma te winnen.

Het is het eerste concert dat de band in Limburg geeft na het winnen van het programma. In mei staan er nog een tweetal shows op de agenda in het theater van Landgraaf, thuisbasis van zanger Ward Palmen van de band.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.
Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗲 𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗿𝗴 𝗲𝗿𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁!

Alleen staanplaatsen en Vol=Vol

Voor vragen en info stuur een mail naar info@cue4events.nl