Zakelijke events

Prachtige evenementenlocatie

Wil u uw zakelijk evenement organiseren bij de Rodahal? Dat kan! Onze zalen zijn uitermate geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals een productpresentaties, bedrijfsfeesten, vergaderingen of congressen. Dankzij de centrale ligging in het centrum van Kerkrade en de Euregio is de Rodahal dé plek om uw (buitenlandse) zakelijke events plaats te organiseren.

De Rodahal beschikt over een grote zaal, diverse break-out zalen en een foyer die gebruikt kunnen worden voor recepties en exposities. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement op een efficiënte manier in te richten. Hierdoor kunnen uw gasten optimaal profiteren van de sfeer en de activiteiten die u heeft gepland.

Tot in de puntjes

Bovendien neemt ons professionele team de hele organisatie uit handen. Zo heeft u alle tijd om te genieten van uw zakelijke events en tijd met uw gasten. We zijn onderscheidend in kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Van technische ondersteuning tot catering, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische kant van uw event. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de inhoud en de gasten. Zo kunnen wij u garanderen dat uw zakelijke event niet snel vergeten wordt!

Makkelijk bereikbaar

Daarnaast biedt de Rodahal gratis parkeergelegenheid voor gasten en is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit maakt het voor uw gasten gemakkelijk om naar de locatie te komen, zonder zich druk te hoeven maken over parkeerkosten of het vinden van een parkeerplek.

Of u nu een groot of klein evenement organiseert, de Rodahal biedt de flexibiliteit en de mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer uw datum nu. Laat uw zakelijke event een onvergetelijke ervaring worden voor u en uw gasten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?